Írópor
Porlasztva szárított, étkezési
Az egyik leg egyedibb tejtermékből, friss íróból
A tejföl köpülésekor, a vaj kiválása után fennmaradó friss íróból,
porlasztva szárítás útján gyártott termékünk.
Kiváló termék a péküzemi és cukrászati felhasználásra és új termékek
kifejlesztésére, mivel gazdagabb íz hatást és jobb eltarthatóságot eredményez.
Minimum 32% fehérje tartalommal és maximum 7% zsírtartalommal,
alkalmas a sovány tejport helyettesíteni és a zsírtartalmat is növelni.
Az írópor egy nagyon egészséges és költség hatékony alapanyag.
Felhasználási területek:
· Sütőüzemek (fagyasztott termékekhez is!)
· Kifli, zsemle, kalácsfélék előállítása
· Cukrászüzemek (sütemény- és fagylaltkészítéshez)
· Fagylalt- és jégkrém gyártás
· Édesipar, csokoládégyártás
· Keksz és apró sütemény gyártás
· Élelmiszer-alapanyag és adalékanyag gyártásával foglalkozó üzemek
· Sajtgyártó üzemek
· Tej és tejtermék (tejföl, joghurt stb.) gyártásával foglalkozó üzemek
Energiatartalom: |
1600 kJ / 380 kcal |
Allergén Összetevők: |
Tejfehérje, tejcukor |
Csomagolás: |
25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel |
Tárolás: |
Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65% |
Minőség megőrzési időtartam: |
Gyártástól számítva 12 hónap |
Kérje termékspecifikációinkat és ismertetőinket!
Vegye fel a kapcsolatot velünk a kapcsolat menüpont segítségével.