Interlacto

IFS


MTKI


MFOK


mix banner

  

A 
SZŰCS ÉS TÁRSA
Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, tevékenységének lényege a speciális– az élelmiszergyártás minden területén nélkülözhetetlen –
tejporok ,tejporkészítmények, savóporok gyártása és forgalmazása.

Cégünk élelmiszeripari, sütő- és cukrászipari nagyüzemek, valamint édesipari gyárak, tejtermékeket gyártó üzemek porított tejtermékekkel való magas színvonalú ellátására szakosodott.
1996.évben négy speciális tejporkészítményből álló termékcsaládot fejlesztettünk ki kifejezetten sütőipari felhasználásra, melyeket egyedi  beltartalmi értékekkel, saját receptúra alapján készítünk el.

A cégünk által kidolgozott, sikeres élelmiszer-biztonsági rendszerek:


 
Termékeink gyártása magyarországi, csehországi, szlovákiai, sok EU-s és nagy részben lengyelországi üzemekben történik, 100% tej felhasználásával. A gyártó üzemek és raktáraik, valamint a 2008.évben elkészült logisztikai központunk rendelkeznek a HACCP és ISO22000 minőségbiztosítási rendszerrel.


Porított termékeink előállítása saját alapanyagainkból, sűrített tejből/savóból történik, porlasztva szárítás útján, mely a savóporok esetében is ugyan úgy zajlik mint tejporainknál, viszont savóporaink két féle módon, standard porlasztva szárítással, vagy kétlépcsős laktóz-kikristályosítással készülnek


Saját márkás termékeink 1996 óta a piacon található egyik legjobb alternatívát jelentik. Technológiai váltás nélkül helyettesítik a drága árfekvésű tejporokat. Magyarországon egyedül állóak.
 
 
MILKY-MIX, PROFI-MIX, PRÍMA BACK-MIX,
és SÁRKÁNY-MIX

 
elnevezésű termékeink 1999.évben elnyerték a „VÁSÁROLJ MAGYARUL” védjegyet, amely bizonyítja, hogy termékeink minden tekintetben megfelelnek a hazai termék- és színvonal követelményeknek.
Termékeink folyamatos ellenőrzésével garantáljuk az állandó minőséget, amelyet a készítmény mellé csatolt minőségi bizonyítvánnyal és laboratóriumi eredményekkel szavatolunk.
Saját gyártású termékeink mellett első osztályú sovány és zsíros tejporok, valamint savóporok, permeátum porok importjával és exportjával foglalkozunk.

Egyedi igények szerint bármilyen összetételben gyártunk tejpor keverékeket, tejporokat a standard minőségtől eltérő beltartalmi értékekkel  porított tejtermékeket is.  (pl. megszabott fehérje, tejzsír és nedvességtartalom stb) Továbbá egyedi megkeresések alkalmával különlegességeket is forgalmazunk, mint a kazein, a sajtpor, az írópor vagy a tejszínpor.
 
 
Tejporaink skálája évről évre nagyobb, figyelemmel kísérjük az olyan európai- és tengeren túli élelmiszeripari trendeket, melyek az egészséges táplálkozást és tejtermék fogyasztást célozzák meg.
 
 
2008.évben elkészült új logisztikai központunk a megnövekedett kiszolgálás érdekében,
termékeket saját tehergépjármű parkunk segítségével szállítjuk ki.
 


Mennyiségi megkötések nélkül, minden megrendelést rugalmasan szállítunk,
Magyarország területén szerződött helyi vállalkozók és a MPL segítségével,
Europa területén a legismertebb szállítmányozási cégekkel.

Kiváló minőségű termékeinkkel, színvonalas minőség-biztosítási rendszereinkkel, korrekt üzleti magatartással, megbízható és pontos kiszállítással kivívtuk eddigi partnereink megelégedését és bizalmát.

 
 
 
Értékeink 1994 óta:
 
MINŐSÉG

A Minőség elengedhetetlen része kollégáink munkájának és értékrendszerének.

Elkötelezettek vagyunk arra, hogy minőségi élelmiszer szolgáltatást nyújtsunk
és termékeink gyártása valamint bér gyártatása alatt ügyeljünk a termék
összes paraméterére, az előállítás minőségi folyamatára.


Partnereink ezen részletesség által termékeink használatát
körül tekintően tudják végezni a gyártás során.


Üzleti gyakorlatunkat és folyamatainkat aszerint alakítjuk, hogy elérjük kitűzött minőségi
céljainkat és meghaladjuk az ügyfelek, munkatársak, üzleti partnerek és szabályozó
hatóságok elvárásait.
 


Termékeink gyártásánál elsődleges szempont számunkra a minőség, fontos, hogy vásárlóink mindig a tőlünk elvárt kitűnő terméket kapják meg.Ennek érdekében gyártó üzemeink, logisztikai központunk az ISO22000 és a HACCP minőségbiztosítási rendszerek szerint működnek, cégünket 2009.évben az SGS Hungária  Kft.minősítette, továbbá,

2011 január 1.-től cégünk bevezeti az IFS (International Featured Standard) élelmiszer-biztonsági rendszer, Magyarországon egyedül álló változatát, melyben a korábban kiépített és működtetett HACCP, ISO rendszerekben meghatározottakat még hatásosabban alkalmazzuk.


2011-től termékeinket a Magyar Tejgazdasági Intézet Kft. folyamatosan vizsgálja.

2012-től az SGS Hungária Kft. laboratóriuma is naprakészen vizsgálja termékeinket.
 
 
STABILITÁS
-      Cégünk az 1994-es alapítás óta stabil helyzetet foglal el a tejpor és savópor gyártó piacon.
-     Élvezzük felhasználóink bizalmát, cégünk növekedésével, folyamatos szakmai tudásunkkal és egyre bővülő termékskálánkkal szeretnénk megnyerni leendő felhasználóinkat, vevőinket is.

Folyamatosan javítani akarjuk teljesítményünket, ezért behatóan vizsgáljuk az elért eredményeket,
de ugyanakkor biztosítjuk hogy a legalaposabban, leg hatékonyabban végezzük munkánkat.
 
SZAKÉRTELEM


Termékeink gyártásának technológiája és folyamata:Termékeink porlasztva szárítással gyártjuk és gyártatjuk, mivel gyártóink és gyártó üzemeink
ezt a technológiát használják, ez a leg elterjedtebb és leg költség-hatákonyabb eljárása a gyártásnak.

A porlasztással megnövelt felületű sűrítményből a vizet forró légáramban párologtatjuk el,
tehát a víz elvonás cseppfolyós halmazállapotú anyagból indul, majd szilárd halmazállapotú
szemcsékkel fejeződik be. A szárítási folyamat négy fő lépésben zajlik, melyet a fenti ábra szemléltet.

Cégünk több Nyugat-Európai tejüzem hengeres szárítással előállított tejporaival is foglalkozik,
ahol az eljárás teljesen eltér a porlasztásos eljárástól.
Egyedi megkeresés alapján naprakészen ajánlunk ezzel az eljárással gyártott tejporokat is.

Termékeink egyedi eljárással is készülnek:

  • Cégünk törekszik arra, hogy termékeink minőségével minden felhasználónk elégedett legyen. Kezdetektől fogva célkitűzésünk volt, hogy az általunk gyártott és forgalmazott termékek finomak és egészségesek legyenek, 100% tejből készüljenek. 
  • Ennek érdekében nem használunk mesterséges anyagokat, allergén alapanyagokat, a tejporok gyártásánál kizárólag EU minősítési európai országokból származó alapanyagokat használunk fel.
  • Magyarországon elsőként a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatalm Élelmiszer- és Takarmánybiztosítási Igazgatóságának Nemzeti Referencia Labiratóriuma vizsgálta be a termékeket, és igazolta részünkre a melamin mentességet.
  • Cégünk elkötelezte magát ügyfelei szolgálatának, minden esetben vevőink igényeinek kiszolgálásán fáradozunk, rugalmasan, naprakészen ajánljuk termékeinket.
  • I. osztályú tejporainkat visszaoldva teljes értékű tejet kapnak vevőink.
     
      


 TERMÉKEINKET LISZTÉRZÉKENYEK ÉS
OVO-LAKTO TÁPLÁLKOZÁSÚAK IS FOGYASZTHATJÁK!


LAKTÓZ ÉRZÉKENYEK, VEGÁNOK ÉS KÓSER TÁPLÁLKOZÁSÚAK
RÉSZÉRE TEJTERMÉKEINK NEM, VAGY CSAK RÉSZBEN FELELNEK MEG!
 
MEGBÍZHATÓSÁG
-       Nagy hangsúlyt fektetünk a megbízhatóságra termékeinket és szállításunkat illetően, fontosnak tartjuk, hogy mind felhasználóinkkal, vásárlóinkkal, mind partnereinkkel jó kapcsolatot tudjunk kialakítani és hogy a megszokott, folyamatos ellátást biztosítsuk részükre.


 
 
CÉLKITŰZÉSÜNK
  • Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy az általunk gyártott és forgalmazott termékek mindig kíváló minőségűek, tökéletesen használhatóak, és egyenletesek legyenek.
  • Célunk, hogy megbizható gyártó és szállító partnerek legyünk.
  • Az idei évben célunk az is , hogy a pékségeket, cukrászokat, fagylaltgyártókat és az élelmiszeripar minden felhasználóját meggyőzzük mindezekről.
         Büszkék vagyunk cégünk hagyományára, hogy mindig tisztelettel és megbecsüléssel
kezeltük partnereinket, munkatársainkat, mely tradícióra továbbra is építünk.


Reméljük, Ön is minket választ!
 
 
 Vegye fel velünk a kapcsolatot a kapcsolat menüpont segítségével.