IFS


MTKI


MFOK


mix banner


Írópor
  Porlasztva szárított, étkezési 
Az egyik leg egyedibb tejtermékből, friss íróból

A tejföl köpülésekor, a vaj kiválása után fennmaradó friss íróból,
porlasztva szárítás útján gyártott termékünk.

Kiváló termék a péküzemi és cukrászati felhasználásra és új termékek
kifejlesztésére, mivel gazdagabb ízhatást és jobb eltarthatóságot eredményez.

Minimum 32% fehérje tartalommal és maximum 7% zsírtartalommal,
alkalmas a sovány tejport helyettesíteni és a zsírtartalmat is növelni.

Az írópor egy nagyon egészséges és költség hatékony alapanyag.


Felhasználási területek:

Energiatartalom: 
1600 kJ / 380 kcal

Allergén Összetevők: Tejfehérje, tejcukor
Csomagolás: 25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel
levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ zsák
Tárolás: Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65%
Minőségmegörzési időtartam: Gyártástól számítva 12 hónap
 

 

 
Tejszínpor
  Porlasztva szárított, étkezési
42%-s friss tejszínből, intenzív tejszín ízzel

A friss tej zsírdús részéből kinyert friss tejszínből, porlasztva szárított termékünk,
mely segítségével nem kell bajlódni a friss, folyékony tejszín tárolásával.
Hosszú eltarthatósággal használható termék alapanyag.

Az egyik legjobb termék az édesipari, cukrászati felhasználásra és új termékek
kifejlesztésére, mivel gazdagabb ízhatást és magasabb zsírtartalmat eredményez.

42% zsír tartalommal, 18% fehérje tartalommal és az ízletes, friss tejszín ízvilágával,
alkalmas bármely termék vagy alapanyag zsírtartalmát és ízvilágát növelni.

Az írópor szavatossági ideje fele annak, amit a tejporok esetében megszokhattunk.

A gyártás napjától számítva 6 hónapig őrzi meg a minőségét magas zsírtartalma miatt!


Felhasználási területek:

Energiatartalom: 
2429 kJ / 581 kcal

Allergén Összetevők: Tejfehérje, tejcukor
Csomagolás: 25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel
levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ zsák
Tárolás: Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65%
Minőségmegörzési időtartam: Gyártástól számítva 6 hónap

 

Joghurtpor
  Porlasztva szárított, étkezési
Friss natúr joghurtból, intenzív joghurt ízzel
 
Natúr, ízesítetlen joghurt, porlasztva szárítva.
Alkalmas a joghurt visszaoldására is.

Az egyik legjobb termék az édesipari, cukrászati felhasználásra és új termékek
kifejlesztésére, mivel el lehet érni a joghurtos ízesítést a termékekben úgy,
hogy magas fehérje tartalmat is adunk a termékhez.

1,5% zsír tartalommal, 26% fehérje tartalommal, 36% laktóz és legfeljebb 5% nedvesség
tartaommal, az ízletes, friss joghurt ízvilágával, könnyű oldhatósággal,
alkalmas bármely termék vagy alapanyag fehérje tartalmát és ízvilágát növelni.


A joghurt nehéz eltarthatóságát kiküszöbölő portermék,
mely tartalmazza a joghurt összes egészséges összetevőjét.


Felhasználási területek:
  • Sütőüzemek (fagyasztott termékekhez is!)
  • Joghurt ízesítésű termékekhez
  • Cukrászüzemek (sütemény- és fagylaltkészítéshez)
  • Fagylalt- és jégkrémgyártás
  • Édesipar, csokoládégyártás
  • Keksz és apró sütemény gyártás
  • Élelmiszer-alapanyag és adalékanyag gyártásával foglalkozó üzemek
  • Tejtermékeket, joghurtokat gyártó üzemek
  • Tej és tejtermék (tejföl, joghurt stb.) gyártásával foglalkozó üzemek

Energiatartalom: 
1446 kJ / 374 kcal

Allergén Összetevők: Tejfehérje, tejcukor
Csomagolás: 25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel
levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ zsák
Tárolás: Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65%
Minőségmegörzési időtartam: Gyártástól számítva 12 hónap
 
 

Túrópor
  Porlasztva szárított, étkezési 
Aludt tej rögök porlasztva, pasztörizált, fölözött tejből
 
Egyedülálló termék, pasztörizált fölözött tejből, szűréssel savó mentesítve.

Ajánljuk minden élelmiszer ipari felhasználásra és olyan új termékek kifejlesztésére,
ahol szükséges a termék könnyedségének elérése, valamint a beltartalom
és a fehérje értékek növelésére.

0,5-12% közti zsír tartalommal, több változatban: 35%, 50% és 65% fehérje tartalommal.

A túró ízvilágát és illatát hozza el az összes gyárott termékbe.


Felhasználási területek:
  • Sütőüzemek (fagyasztott termékekhez is!)
  • Túrós termékekhez
  • Élelmiszer-alapanyag és adalékanyag gyártásával foglalkozó üzemek
  • Tejtermékeket, joghurtokat üzemek
  • Tej és tejtermék (tejföl, joghurt stb.) gyártásával foglalkozó üzemek

Energiatartalom: 
1603 kJ / 379 kcal

Allergén Összetevők: Tejfehérje, tejcukor
Csomagolás: 25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel
levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ zsák
Tárolás: Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65%
Minőségmegörzési időtartam: Gyártástól számítva 12 hónap
 
 

Sajtpor
  Porlasztva szárított, étkezési 
Érlelt sajtokból porított minőségi termék

Több fajta friss és érlelt sajtokból készített portermék.
Készülhet:
Cheddar, Emmental, Gouda, Danbo, Camembert vagy kék sajtokból.
Valamint készülhet még:
Illetve Mascarpone, Gorgonzola, Roquefort típusú sajtokból.
Minden sajt típusra jellemző szín, illat és íz változó, így a belőle készített sajtpor is.

32-35% közti zsír tartalommal, több változatban: 20% és 24% fehérje tartalommal.

Az ízletes sajtok ízvilágát hozza el a termékekbe, a popcorn ízesítés legfőbb alapanyaga.


Felhasználási területek:
  • Sajtüzemek részére
  • Sajtos ízesítésű snack-ek és chips gyártáshoz
  • Pattogatott kukorica ízesítéséhez
  • Tejtermékeket gyártó üzemek részére
  • Tejüzemek részére

Energiatartalom: 
2087 kJ / 499 kcal

Allergén Összetevők: Tejfehérje, tejcukor
Csomagolás: 25 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel
levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ zsák
Tárolás: Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65%
Minőségmegörzési időtartam: Gyártástól számítva 12 hónap
 

Az alábbiakban megismerkedhet további egyedi termékeinkkel is.



Sütőpapírok
  Tekercses és méretekre vágottak 

Cégünk egyedi ajánlatként I. osztályú sütőpapír kínálattal kedveskedik vásárlóinak.
A péküzemi, cukrászati és nagykonyhai felhasználáson túl, gasztro valamint otthoni
sütésre is tökéletes.

Minőségen felüli termékek Nyugat Európából, melyek megkönnyítik a sütést.
Az általunk forgalmazott sütőpapírok többször is használhatók
az igénybevételtől függően, a maximum 220°C hőmérsékletet betartva!


Az előállított termék nem tapad le és nem szedi fel a papírt elkészültét követve.
Nem csak sütőben használatos, akár mikrohullámú sütőben használva,
akár csak túlfolyásra hajlamos tölteléket tartalmazó péktermék csomagolására is.
Garantáltan megkönnyíti munkáját!

Ez a termék csak ipari üzemek számára érhető el,
magánszemélyeket nem szolgálunk ki!


Folyamatos készlettel és egyenletes, naprakész ellátással kedveskedünk!

A termékek nem szennyezik a környezetet.
A termékek többek közt az alábbi igazolásokkal és ipari jelzésekkel rendelkeznek:




Péküzemi Keverék
  Porlasztva szárított, étkezési 
A tojáspor kiváltására a legjobb alternatíva Magyarországon

Egy tökéletes alternatíva a tojsápor kiváltására!

Országszerte ellenőrzött, elismert a minőségéről és
több mint 100 helyen Országszerte sikeres tojáspor helyettesítő innovációnk.


Csökkentse tojáspor árait velünk!


A péküzemi keverék használatával kiválthatóak a jóval drágább tojásporok. Egy termék mely bizonyította a pékségek által gyártott péksütemények elkészítéséhez tartozó elégedettséget. A legújabb technológiáknak köszönhetően ez a termék az általában használt természetes hozzávalókat helyettesíti, úgy mint a tojást, a tojásport és a folyékony tojásmasszát.
 
A péküzemi keveréket elismert sütőipari célokra, elsősorban lágy, puha és kemény tészták, leveles tészták, linzersütemények, kelt tészták (kalács, csiga) és ostya gyártásához.
Ezen felül egyenletes felhasználást eredményez több éve a kész termékek gyártásánál, úgy mint különböző gombócok, tészták, pirogok, palacsinták és fagyasztott torták készítésénél.

Színvonalas Magyar termék, melyet sok éve használ a Magyar élelmiszeripar.

-  A keverék 1 kilogrammja körülbelül 90-100 tojást tesz ki.
-  A keverék garantáltan felügyelt üzemben készült,
laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokból.
-  A keverék csupán piskóták készítéséhez nem használható.

Garantált elégedettség - hibátlan minőségi paraméterek - egyenletesség


Általános használati útmutató:

A gyártás során a pékségi keveréket hasonlóan alkalmazzuk, mint a tojást:
egy adag péküzemi keveréket három adag langyos vízhez keverünk


A péküzemi tojáspor jobb beltartalmat eredményez, jóval kedvezőbb áron.


Felhasználása:

Energiatartalom: 
1665 kJ / 395 kcal


Allergén Összetevők:  Tej, laktóz, Tojás
Csomagolás: 15 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel
levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 15 Kg/ zsák
Tárolás: Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65%
Minőségmegörzési időtartam: Gyártástól számíva 12 hónap.

 
 

  
 
7 Magvas Keverék

- Saját fejlesztésű termékünk 2010 óta, mellyel gazdagabb, egészségesebb
beltartalmat érhet el a péktermékekben, a kenyerek felületére szórva,
miközben spórol a költségein.
7 különböző mag felhasználásával:
Búzapehely, rozspehely, árpapehely, szezámmag, zabpehely,
lenmag, valamint napraforgómag.

Adagolása a lisztsúlyhoz 25%-ig.

Felhasználása:
  • magvas kenyerek készítése
  • rusztikus, prémium pékipari termékek kifejlesztése
  • tészták beltartalmának, vagy felületétének gazdagítása
  • magvakkal megszórt finom pékáruhoz
  • egyedi, modern kenyérfélék kifejlesztéséhez
Energiatartalom: 
1615 kJ / 381 kcal

Allergén Összetevők: Glutént tartalmazó gabona és szezámmag
Csomagolás: 10 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel
levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 10 Kg/ zsák
Tárolás: Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65%
Minőségmegörzési időtartam: Gyártástól számíva 12 hónap.