Porcukor és Kristálycukor
Minőségi cukor ipari felhasználásra
Minőségi cukor ipari felhasználásra
Cégünk I. osztályú porcukor és kristálycukor kínálattal kedveskedik vásárlóinak.
A péküzemi, cukrászati és nagykonyhai felhasználáson túl, gasztro felhasználásra is tökéletes.
Minőségen felüli termékek Nyugat Európából, melyek a tulajdonságaiknál fogva
különösen alkalmasak mázak, krémek, habcsókok, finom tészták, sütemények készítésére.
Az általunk forgalmazott cukor termékek megfelelnek a cukortermékekre és élelmiszerekre
vonatkozó érévnyes rendeleteknek az Európai Unióban, valamint Magyarországon.
Nagy múltal rendelkező cukor gyártók termékei, egyenesen üzemi felhasználásra.
Ez a termék csak ipari üzemek számára érhető el,
magánszemélyeket nem szolgálunk ki!
Folyamatos készlettel és egyenletes, naprakész ellátással kedveskedünk!
A péküzemi, cukrászati és nagykonyhai felhasználáson túl, gasztro felhasználásra is tökéletes.
Minőségen felüli termékek Nyugat Európából, melyek a tulajdonságaiknál fogva
különösen alkalmasak mázak, krémek, habcsókok, finom tészták, sütemények készítésére.
Az általunk forgalmazott cukor termékek megfelelnek a cukortermékekre és élelmiszerekre
vonatkozó érévnyes rendeleteknek az Európai Unióban, valamint Magyarországon.
Nagy múltal rendelkező cukor gyártók termékei, egyenesen üzemi felhasználásra.
Ez a termék csak ipari üzemek számára érhető el,
magánszemélyeket nem szolgálunk ki!
Folyamatos készlettel és egyenletes, naprakész ellátással kedveskedünk!
Csak tonnás mennyiségű rendelést szolgálunk ki
ezekből a termékeinkből!
Felhasználási terület:
ezekből a termékeinkből!
Felhasználási terület:
- Tészták előállítása
- Édességek gyártásánál
- Speciális krémek kifejlesztése
- Sütemények gyártásához felhasználása
- Cukor tartalom beállítása
Energiatartalom:
|
1700 kJ / 400 kcal
|
Csomagolás: | 20 kg-os papírzsák, dupla béléssel. NETTÓ TÖMEG: 20 Kg/ zsák |
Tárolás: | Száraz helyen (~55-70 % relatív nedvesség tartalom maximum) és legalább 5°C-l magasabb hőmérsékleten mint a külső hőmérséklet, ha az 10°C alatt van. A termék így minőségét korlátlan ideig megőrzi. |
Minőségmegörzési időtartam: | A tárolási körülmények betartásával korlátlan ideig eltartható. |
Vízmentes Tejzsír
Kínálatunk tartalmaz I. osztályú
vízmentej tejzsírt is, mely laktóz mentes
vízmentej tejzsírt is, mely laktóz mentes
Vízmentes tejzsír professzionális felhasználásra az édesipar, sütőipar, fagylaltipar,
vagy az élelmiszeripar egyéb szegmensei részére.
Ezen termékek 25 kg-os kiszerelésben kaphatóak, hűtve, akár fagyasztva is.
Ipari mennyiségben elérhető, prémium zsír.
Vízmentes tejzsír, mely legalább 99,8% tejzsírt (tejalkotórészt) és
legfeljebb 0,1% vizet tartalmaz.
A vízmentes tejzsír megismerhető kulturálatlan, sótlan, mellékíztől mentes,
semleges ízéről, egységesen világos "arany" színéről.
A vízmentes tejzsírt ajánljuk mindazoknak, akik a késztermék zsírtartalmát
kívánják beállítani egy laktóz mentes, semleges ízű tejtermékkel.
Érdekeltségét jelezze "kapcsolat" menüpontunk alatt.
Csak tonnás mennyiségű rendelést szolgálunk ki
ezekből a termékeinkből!
Felhasználási terület:
vagy az élelmiszeripar egyéb szegmensei részére.
Ezen termékek 25 kg-os kiszerelésben kaphatóak, hűtve, akár fagyasztva is.
Ipari mennyiségben elérhető, prémium zsír.
Vízmentes tejzsír, mely legalább 99,8% tejzsírt (tejalkotórészt) és
legfeljebb 0,1% vizet tartalmaz.
A vízmentes tejzsír megismerhető kulturálatlan, sótlan, mellékíztől mentes,
semleges ízéről, egységesen világos "arany" színéről.
A vízmentes tejzsírt ajánljuk mindazoknak, akik a késztermék zsírtartalmát
kívánják beállítani egy laktóz mentes, semleges ízű tejtermékkel.
Érdekeltségét jelezze "kapcsolat" menüpontunk alatt.
Csak tonnás mennyiségű rendelést szolgálunk ki
ezekből a termékeinkből!
Felhasználási terület:
- Tejtermékek előállítása
- Édességek gyártásánál
- Speciális sajtok kifejlesztése
- Tejiparok további felhasználása
- Zsírtartalom beállítása
Energiatartalom:
|
3200 kJ / 850 kcal
|
Csomagolás: | 25 kg-os bélelt kartonban, szigetelővel lezárva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 25 Kg/ karton |
Tárolás: | Fagyasztva: sózott és sótlan állapotban: -10 °C Hűtve: sózott és sótlan állapotban: 4 °C |
Minőségmegörzési időtartam: | Gyártástól számítva maximum 12 hónap, hűtve maximum 1 hónap (sózott illetve sótlan vaj esetében változik). |
Az alábbiakban megismerkedhet további egyedi termékeinkkel is.
Péküzemi Keverék
Porlasztva szárított, étkezési
Porlasztva szárított, étkezési
A tojáspor kiváltására a legjobb alternatíva Magyarországon
Egy tökéletes alternatíva a tojsápor kiváltására!
Országszerte ellenőrzött, elismert a minőségéről és
több mint 100 helyen Országszerte sikeres tojáspor helyettesítő innovációnk.
Csökkentse tojáspor árait velünk!
A péküzemi keverék használatával kiválthatóak a jóval drágább tojásporok. Egy termék mely bizonyította a pékségek által gyártott péksütemények elkészítéséhez tartozó elégedettséget. A legújabb technológiáknak köszönhetően ez a termék az általában használt természetes hozzávalókat helyettesíti, úgy mint a tojást, a tojásport és a folyékony tojásmasszát.
A péküzemi keveréket elismert sütőipari célokra, elsősorban lágy, puha és kemény tészták, leveles tészták, linzersütemények, kelt tészták (kalács, csiga) és ostya gyártásához.
Ezen felül egyenletes felhasználást eredményez több éve a kész termékek gyártásánál, úgy mint különböző gombócok, tészták, pirogok, palacsinták és fagyasztott torták készítésénél.
Színvonalas Magyar termék, melyet sok éve használ a Magyar élelmiszeripar.
- A keverék 1 kilogrammja körülbelül 90-100 tojást tesz ki.
- A keverék garantáltan felügyelt üzemben készült,
laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokból.
- A keverék csupán piskóták készítéséhez nem használható.
Garantált elégedettség - hibátlan minőségi paraméterek - egyenletesség
Általános használati útmutató:
A gyártás során a pékségi keveréket hasonlóan alkalmazzuk, mint a tojást:
egy adag péküzemi keveréket három adag langyos vízhez keverünk
A péküzemi tojáspor jobb beltartalmat eredményez, jóval kedvezőbb áron.
Felhasználása:
- A keverék garantáltan felügyelt üzemben készült,
laboratóriumban ellenőrzött alapanyagokból.
- A keverék csupán piskóták készítéséhez nem használható.
Garantált elégedettség - hibátlan minőségi paraméterek - egyenletesség
Általános használati útmutató:
A gyártás során a pékségi keveréket hasonlóan alkalmazzuk, mint a tojást:
egy adag péküzemi keveréket három adag langyos vízhez keverünk
A péküzemi tojáspor jobb beltartalmat eredményez, jóval kedvezőbb áron.
Felhasználása:
- péksütemények, kalácsok készítéséhez
- péktermékek egyenletes ipari gyártásához
- tészták készítése nagyüzemek részére
- sütemények, például linzerek gyártáshoz
- egyedi, modern cukrásztermékek kifejlesztéséhez
Energiatartalom:
|
1665 kJ / 395 kcal
|
Allergén Összetevők: | Tej, laktóz, Tojás |
Csomagolás: | 15 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 15 Kg/ zsák |
Tárolás: | Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65% |
Minőségmegörzési időtartam: | Gyártástól számíva 12 hónap. |
7 Magvas Keverék
- Saját fejlesztésű termékünk 2010 óta, mellyel gazdagabb, egészségesebb
beltartalmat érhet el a péktermékekben, a kenyerek felületére szórva,
miközben spórol a költségein.
7 különböző mag felhasználásával:
Búzapehely, rozspehely, árpapehely, szezámmag, zabpehely,
lenmag, valamint napraforgómag.
Adagolása a lisztsúlyhoz 25%-ig.
Felhasználása:
Felhasználása:
- magvas kenyerek készítése
- rusztikus, prémium pékipari termékek kifejlesztése
- tészták beltartalmának, vagy felületétének gazdagítása
- magvakkal megszórt finom pékáruhoz
- egyedi, modern kenyérfélék kifejlesztéséhez
Energiatartalom:
|
1615 kJ / 381 kcal
|
Allergén Összetevők: | Glutént tartalmazó gabona és szezámmag |
Csomagolás: | 10 kg-os háromrétegű, polietilén zsákkal bélelt papírzsákban, műanyag-kötegelővel lezárva, zsákvarrózsineggel levarrva, címkével ellátva. NETTÓ TÖMEG: 10 Kg/ zsák |
Tárolás: | Száraz, hűvös, fedett helyen. 15-25 °C - RH < 65% |
Minőségmegörzési időtartam: | Gyártástól számíva 12 hónap. |