IFS


MTKI


MFOK


mix banner




 

Megjelent a 2017 Februári Landra szaklapban
Szűcs Máté szakmai cikke: "az írópor és a tejszínpor"
címmel, teljes oldalas hírdetésünk mellett.





Megjelent év végi, Karácsonyi
megújult hirdetésünk
a LANDRA szaklap
2016 Decemberi kiadásában.





Megjelent ismeret terjesztő cikkünk
"A TEJPOROK SZEREPE" címmel
a 2016/6. Landra kiadványban,
Barcza Zsuzsanna dietetikus
közreműködésével.







Megjelent a Magyar Cukrász Iparosok Országos
Ipartestülete által készülő magazinban
a Szűcs És Társa Bt. hírdetése.




Megjelenik a 2016 Februári Landra szaklapban
Szűcs Máté: "Laktózmentes lehetőségek"
című ismertetőnk és hírdetésünk.





Megjelenik 2016 év elején, Szűcs Máté: "laktóz mentes és laktóz csökkentett
tejporokról"
szóló ismertetőnk a Tejipari Hírlapban.
2016 Februárjától érdeklődhet
laktóz mentes tejporainkkal kapcsolatban.







 

Megjelent hírdetésünk a Landra szaklap augusztusi számában.
Hazánkban gyártott tejporral kedveskedtünk tisztelt vásárlóinknak
az egyedi akció keretében.




A Szűcs És Társa Bt. támogatta a Kárpátaljai kilátástalanságban
élő emberek helyzetét, segély csomag keretében.

Hanyi Nóra, Szűcs Gábor, Szűcs És Társa Bt. dolgozói.





Megjelenik cégünk új anyaga a Landra szaklapban.




Cégünk támogatja a lokális sport eseményeket.






Megjelent hírdetésünk a
Tejgazdasági Szemle szaklapban.











 

A Szűcs És Társa Bt. 20 éves lett.
(1994-től 2014-ig)








Megjelent a Szűcs És Társa Bt. élménybeszámolója és
új hírdetése a 2013 Decemberi Tejipari Hírlapban:









Cégünk támogatja a  Szegedi Tudományegyetem  Vívó  Klubját.
Támogatva az eredményes Hazai sportot, a Magyar vívást, a Szűcs És Társa Bt. új gépekkel támogatja
a Szegedi Tudományegyetem Vívó Klubját. Eszközökkel, trainer gépekkel segítjük a sikeres
felkészülést mint a Klub hivatalos Szponzora.

A versenyekhez további sikereket kívánunk!



Megjelent szponzorált hírdetésünk a Pékmester
és Landra szaklapokban
:






 
A Hazánkban havonta megjelenő szaklapokban olvashat cégünkről, aktuális akcióinkról és új kínálatunkról.

A tejipar és az élelmiszeripar részére készülő hírlapok havi kiadványaiban jelennek meg
az általunk támogatott cikkek, valamint a rólunk írt újdonságok.

A Tejipari Hírlapban megjelent hírdetéseink egyikei:








Támogatjuk a Zengővárkonyi Hagyományörző Művelődési
Egyesületet
, mint hivatalos szponzoruk.


Elősegítve a tradicionalitást, Magyar népművészetet és táncot, hozzájárulunk a Zengővárkonyi
egyesület szóróanyagának, valamint eredeti naptárainak készítéséhez, annak népszerüsítéséhez.






  

Megjelent saját cikkünk:
Fontos lépések a minőség érdekében.


 

A SZŰCS ÉS TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. 2011 január 1.-től bevezette a magas fokú IFS minőségbiztosítási rendszert. A HACCP, valamint az ISO 22000 rendszerek után fontosnak tartottuk az élelmiszer biztonság növelését, mivel a legtöbb európai és hazai gyártó- és termelő üzem rendelkezik ezen minősítési rendszerrel is.

Cégünk hazai tejpor és savópor, illetve portermék gyártáson kívül jelentős importot is bonyolít Európa több tejüzemével, valamint tejporgyártóival. Ezen országokban a termékek élelmiszerbiztonsága igen magas, de a Szűcs És Társa Bt. nem hagyatkozhat csupán ezeknek a rendszereknek a meglétére.

Ezért cégünk vezetése a külföldről érkező porított termékek, tejporok, savóporok, tejporkészítmények minőségét naprakészen szeretné biztosítani minden egyes üzleti partnerének, minden felhasználójának.

A magyarországi piacon egyre több kétes eredetű tejtermék –beleértve a tejporokat is- jelenik meg, illetve kerül forgalomba. Sokszor rossz megnevezéssel, rossz összetétellel melyek nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak.
A magyarországi telephellyel nem rendelkező, külföldről közvetlenül beszállított termékekkel szemben az élelmiszerhatóságok tehetetlenek.

A SZŰCS ÉS TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. szerződést kötött a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft. akkreditált laboratóriumával, segítségével minden külföldről importált tejport, illetve egyéb porított termékeket vizsgálat alá vet.

- Beérkezett szállítmányainkból az illetékes hatósági személy jelenlétében mintát veszünk és ezt a mintát a kutató intézet laboratóriumában beltartalmi és mikrobiológiai jellemzőkre vizsgáljuk. Ezáltal vásárlóink mindig a kiváló és az előírásoknak megfelelő minőséget kapják a megrendelt termékekben, mivel a minőség a leg megbízhatóbb szemponttá válik a mai rohanó világunkban.


Keresse a SZŰCS ÉS TÁRSA Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. termékeit és válassza az ellenőrzött minőséget!



 



 VI. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia
 


 
A SZACHARÓZZAL ÉS A MÉZZEL ÉDESÍTETT TEJ PROBIOTIKUS MIKROBÁKKAL TÖRTÉNŐ FERMENTÁCIÓJÁNAK HŐTERMELÉSE KALORIMÉTERBEN

Schäffer, B.1, Keller, B.1, Daróczi, L.2, Lőrinczy, D.3
 
 A korszerű táplálkozás iránti fokozódó fogyasztói igény eredményezte azt, hogy a fermentált tejtermékek (pl. joghurt, kefír) döntő többsége ma már probiotikus mikrobák felhasználásával készül. E termékcsoport zömét az ízesített változatok alkotják, amelyek édesítőszere ma még elsősorban finomított cukor (pl. szacharóz). Ennek a finomított szénhidrátnak a kiváltására alkalmas a természetes eredetű (és így táplálkozásélettanilag preferált) méz.

Munkánkban arra kerestük a választ, hogy az édesítő szacharóz mézzel történő felváltása változtat-e a probiotikus mikrobák szaporodásán.

Kísérleteinkben a leggyakrabban használt 3,6% zsírtartalmú tejet az átlagosan alkalmazott 10% szacharózzal édesítettük, a szárazanyag-tartalmi különbséget 3% ivóvízzel egyenlítettük ki (kontroll-minta). A kísérleti mintánál édesítésre 13% akácmézet (77% szárazanyag-tartalmú) alkalmaztunk. A beoltást 5% mennyiségű, klinikailag igazoltan probiotikus hatású kultúrával végeztük. A fermentálás 1000 mg befogadóképességű Bath-cellában történt 36 ºC hőmérsékleten 18 óra alatt, miközben SETARAM Micro DSC-II ultraérzékeny scanning kaloriméterben felvettük az izotherm DSC-görbét. A görbe integrálásával mértük az enthalpiát, ami arányos a fermentáció során képződött probiotikus mikrobák számával.

Kísérleteinkből megállapítottuk, hogy a méz nemhogy nem gátolja, hanem elősegíti a probiotikus mikrobák szaporodását. A szacharózzal és az akácmézzel édesített mintapároknál minden esetben a mézet tartalmazó mintáknál mértük a nagyobb entalphiát.
 
A cikket szponzorálta:
Szűcs És Társa Bt